Servicii Funerare Brasov
Funerare Legal

Înmormântare cu Talonul de Pensie

Pierderea unei persoane dragi aduce nu doar durere emoțională, ci și sarcina dificilă a organizării unei înmormântări. De aceea ne dedicăm să vă oferim soluții care să ușureze aceste momente. Unul dintre serviciile noastre oferă posibilitatea de a acoperi costurile funerare cu talonul de pensie al persoanei decedate.

Cum se realizeaza Plata cu Talonul de Pensie?

Acest sistem oferă o metodă de plată alternativă, ajutând familiile să gestioneze cheltuielile funerare fără presiunea financiară imediată. Iată pașii specifici:

Alegerea Pachetului: Selectați din gama noastră variată de pachete funerare, fiecare cu opțiuni diferite care pot fi achitate folosind talonul de pensie.

Prezentarea Documentației: Aduceți talonul de pensie și alte documente necesare la birourile noastre. Echipa noastră se va ocupa de toate formalitățile administrative, asigurându-se că procesul este eficient și lipsit de complicații.

Facturarea și Chitanța: Dacă suma ajutorului de înmormântare depășește costurile serviciilor noastre, diferența va fi returnată. Vom emite facturi și chitanțe conform legislației în vigoare, pentru a asigura transparență totală.

Servicii Incluse și Suport

Fiecare pachet include servicii esențiale de transport și manipulare, precum și o varietate de sicrie si accesorii funerare. De asemenea, oferim o gamă largă de coroane funerare, pentru a personaliza ceremonia în onoarea persoanei decedate.

Un Partener de Încredere în Momentul Înmormântării

Ne dedicăm să vă oferim nu doar servicii funerare de calitate, ci și o experiență ușurată din punct de vedere financiar. Contactați-ne la telefon 0725.722.722 pentru a afla cum vă putem asista în aceste momente dificile.

 

 

Articole similare

Phone icon
Sunati acum!