Servicii Funerare Brasov

Despre noi

cristi

DESPRE NOI

Activăm pe piața serviciilor funerare din România și ne mândrim cu profesionalismul echipei noastre. În momentele dificile, la noi găsiți suportul și consilierea de care aveți nevoie. Acordăm atenție tuturor detaliilor, astfel încât această grijă să nu aparțină familiei îndurerate.

Situația grea în care va aflați este un motiv în plus sa tratăm lucrurile cu cea mai mare seriozitate și profesionalism. Misiunea noastră este aceea de a prelua cât de multe dintre sarcinile care trebuie îndeplinite în asemenea momente dificile, în așa fel încât să sprijinim persoanele care apelează la noi, oferindu-le respectul nostru precum și servicii de cea mai bună calitate.

Compania noastra detine autorizatia Directiei Sanitare Publice pentru efectuarea de servicii funerare complete. Serviciile oferite redau familiei timpul necesar pentru a se reculege intr-un asemenea moment, fiind o situatie normala și fireasca pentru o echipa de specialisti si cu experienta ca a noastra.

Profesionalismul de care am dat dovadă de-a lungul timpului, respectul și devotamentul cu care ne facem treaba de fiecare data precum și calitatea serviciilor oferite fac din compania noastra unul din cei mai apreciati prestatori de servicii funerare de pe raza municipiului Brasov si a intregului judet. Logistica noua a acestor proceduri ne confera o clasare in varful firmelor de profil existente, cu o echipa ce are in spate experienta și profesionalismul de care dumneavoastra aveti nevoie.

SALA DE PREGATIRE A PERSOANEI DECEDATE

Conform noilor norme de sanatate publica recent aprobate detinem o sala de pregatire a persoanelor decedate. Prin urmare, pentru ca suntem o companie ce isi respecta clientii si ofera servicii de inalta calitate, pregatirea persoanei decedate se efectueaza intr-o sala ce respecta toate normele in vigoare si care este dotata la standardele unitatilor sanitare europene.

FRIGIDER MORTUAR

Va punem la dispozitie inclusiv serviciul de pastrare a persoanei decedate in frigiderul mortuar pentru un timp mai scurt sau mai indelungat, in functie de durata solicitata de familie. Frigiderele detinute in sala noastra privata de pregatire sunt omologate in conformitate cu normele in vigoare si acreditate de Directia de Sanatate Publica locala. Frigiderele detinute de compania noastra sunt noi, detin certificare ISO 9001/2015 precum si ISO 13485/2012 si au fost special proiectate pentru a putea conserva persoanele decedate pentru mai mult timp.

Frigiderele au functie de racire rapida, sistem de alarma in cazul detectarii oricarei miscari inauntru, pereti confectionati din inox de calitate superioara precum si un sistem de recirculare a aerului ce va mentine conditii optime de temperatura si umditate. Temperatura de functionare este de pana la -15 grade Celsius, temperatura ce poate fi pastrata constant prin intermediul termostatului ce poate fi setat pentru perioade lungi de timp in functie de necesitatile de conservare.

Astfel, familia poate fi linistita ca in ziua inmormantarii vor putea pastra o imagine demna a persoanei indragite si vor putea sa isi ia ramas bun in cele mai bune conditii.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu aceasta, dar puteți renunța, dacă doriți. Accepta Mai mult

NONSTOP