Servicii Funerare Brasov

Frigider mortuar

cristi

FRIGIDER MORTUAR

Va punem la dispozitie inclusiv serviciul de pastrare a persoanei decedate la frigider mortuar pentru un timp mai scurt sau mai indelungat, in functie de durata solicitata de familie. Frigiderele detinute in sala noastra privata de pregatire sunt omologate in conformitate cu normele in vigoare si acreditate de Directia de Sanatate Publica locala. Frigiderele detinute de compania noastra sunt noi, detin certificare ISO 9001/2015 precum si ISO 13485/2012 si au fost special proiectate pentru a putea conserva persoanele decedate pentru mai mult timp.

Frigiderele au functie de racire rapida, sistem de alarma in cazul detectarii oricarei miscari inauntru, pereti confectionati din inox de calitate superioara precum si un sistem de recirculare a aerului ce va mentine conditii optime de temperatura si umditate. Temperatura de functionare este de pana la -15 grade Celsius, temperatura ce poate fi pastrata constant prin intermediul termostatului ce poate fi setat pentru perioade lungi de timp in functie de necesitatile de conservare.

Astfel, familia poate fi linistita ca in ziua inmormantarii vor putea pastra o imagine demna a persoanei indragite si vor putea sa isi ia ramas bun in cele mai bune conditii.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu aceasta, dar puteți renunța, dacă doriți. Accepta Mai mult

NONSTOP