Servicii Funerare Brasov

Sala de pregatire a persoanei decedate

cristi

SALA DE PREGATIRE A PERSOANEI DECEDATE

Conform noilor norme de sanatate publica recent aprobate detinem o sala de pregatire a persoanelor decedate. Prin urmare, pentru ca suntem o companie ce isi respecta clientii si ofera servicii de inalta calitate, pregatirea persoanei decedate se efectueaza intr-o sala ce respecta toate normele in vigoare si care este dotata la standardele unitatilor sanitare europene.

Noile prevederi ale legii funerare precizeaza ca trupul neinsufletit nu poate ramane in locul unde s-a petrecut decesul mai mult de doua ore, daca acesta s-a intamplat la domiciliu sau in cadrul unei unitati sanitare private (camin, azil de batrani, centru de ingrijire). De aceea, va punem la dispozitie serviciul de preluare a persoanei decedate de la locul decesului in vederea efectuarii serviciilor de pregatire in conditii optime in vederea expunerii in fata familiei pentru efectuarea procesiunii de inmormantare.

Persoana decedata va fi preluata de la locul unde a survenit decesul si transportata la sala de pregatire privata a companiei noastre ce dispune de echipamente si instrumentare specifice efectuarii noilor proceduri de imbalsamare sau tanatopraxie, conform normelor recent aprobate. Gazduirea persoanei decedate in morga noastra privata se face pe durata solicitata de familie, acest serviciu fiind necesar in situatia in care membrii ai familiei ce doresc sa participe la inmormantare se afla la distanta mare, in strainatate. Corpul persoanei decedate va fi pastrat in conditii optime pentru a putea fi expus familiei in cele mai bune conditii.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu aceasta, dar puteți renunța, dacă doriți. Accepta Mai mult

NONSTOP