Servicii Funerare Brasov

Transport funerar

cristi

TRANSPORT FUNERAR INTERNATIONAL

Dispunem de mașinile necesare pentru transportul funerar local și național, autorizate la standardele europene. În afară de procedurile legale pe care le respectăm întocmai, punem accent pe igienă, transport în condiții de siguranță și mai ales pe respectul față de persoana decedată și față de familia îndoliată. Asigurăm transportul sicriului la domiciliu sau la spital și transportul persoanei decedate la biserică sau capelă și transportul funerar la cimitir.

Serviciile de transport funerar în România, în afara județului Brașov, sunt taxate în funcție de distanță și durată. Stabilim împreună costul, așa că nu ezitați să ne contactați pentru toate detaliile pe care doriți să le aflați.

Pentru asigurarea serviciului de transport funerar național sunt necesare următoarele documente:

  • Adeverință de înhumare
  • Certificat de deces
  • Certificat de îmbălsămare
  • Adeverință de la DSP pentru transportul funerar

Compania noastra ofera si servicii de transport funerar international, indiferent că vorbim despre cetățeni străini care au decedat pe teritoriul țării noastre sau despre servicii de repatriere a romanilor decedati in străinătate, mai exact din țările membre ale Uniunii Europene.

Pe lângă serviciile de transport internațional în sine, oferim și consultanță pentru buna desfășurare a procedurilor legale care trebuie îndeplinite în astfel de cazuri.

Pentru efectuarea transportului liber internațional sunt necesare următoarele documente:

  • Certificatul de deces internațional
  • Întocmirea unui pașaport mortuar
  • Adeverința de înhumare
  • Certificat de îmbălsămare
  • Proces verbal de sigilare a sicriului
  • Autorizații de transport internațional

Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziție.

În cazul în care este necesar, asigurăm serviciul funerar de preluare a persoanei decedate din Zona Cargo a aeroportului, cât și transportul funerar până în localitatea solicitată.

Lista localităților unde putem oferi servicii de transport funerar în județul Brașov:

Brașov, Codlea, Făgăraș, Ghimbav, Predeal, Râșnov, Rupea, Săcele, Victoria, Zărnești, Apata, Augustin, Beclean, Bod, Bran, Budila, Bunești, Cata, Cincu, Comana, Cristian, Crizbav, Drăguș, Dumbrăvița, Feldioara, Fundata, Halchiu, Harman, Hărșeni, Hoghiz, Holbav, Homord, Libert, Lisa, Maieruș, Mândra, Moieciu, Ormenil, Parău, Poiana Mărului, Prejmer, Racoș, Recea, Sâmbăta de Sus, Sânpetru, Șercaia, Șinca, Șinca Nouă, Șoars, Târlungeni, Teliu, Ticușu, Ucea, Ungra, Vama Buzatului, Vistea, Voila, Vulcan.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu aceasta, dar puteți renunța, dacă doriți. Accepta Mai mult

NONSTOP